duminică, 3 mai 2009

FILMELE CE VOR APAREA IN CURAND


ANGELS AND DEMONS (2009)

Data Lansarii 15 Mai 2009
Regizor Ron Howard
Scenarist Akiva Goldsman
Actori Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor
Studio Columbia Pictures
Gen film Thriller
Synopsis Productia este continuarea succesului intitulat "The Da Vinci Code" si se bazeaza, la fel ca predecesorul, pe un roman scris de Dan Brown. Desi actiunea romanului Angels & Demons are loc inaintea celei din The Da Vinci Code, filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.


TERMINATOR SALVATION (2009)

Data Lansarii 22 Mai 2009
Regizor McG
Scenarist John Brancato, Michael Ferri
Actori Nick Stahl, Claire Danes
Studio Warner Bros. Pictures
Gen film Thriller, Action, Sci-Fi, Adventure

Synopsis Christian Bale este John Connor, omul sortit sa conduca rasa umana in razboiul contra terminatorilor, intr-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul in care s-a obisnuit sa creada Connor este schimbat in parte de aparitia lui Marcus Wright (Sam Worthington), un strain ale carui ultime amintiri il infatiseaza intr-o inchisoare asteptandu-si executia. Ce nu-si poate da seama Connor este daca barbatul a fost trimis din viitor sau a fost salvat din trecut. In timp ce programul Skynet se pregateste p entru un ultim atac impotriva oamenilor, Connor si Marcus incep o odisee in inima operatiunilor Skynet, unde descopera teribilul secret din spatele posibilei anihilari a omenirii.


NIGHT ATTHE MUSEUM 2: ESCAPE FROM THE SMITHSONIAN

Data Lansarii 29 Mai 2009
Regizor Shawn Levy
Scenarist Thomas Lennon, Robert Ben Garant, Scott Frank
Actori Ben Stiller, Robin Williams, Amy Adams, Hank Azaria, Owen Wilson, Ricky Gervais
Studio 20th Century Fox
Gen film Comedy, Family, Fantasy

Synopsis In continuarea filmului Night at the Museum, Muzeu National de Istorie Naturala este inchis pentru renovare si inbunatatiri, iar exponantele sunt mutate in arhiva, la Institutia Smithsonian din Washington unde exponantele din cel mai mare muzeu din lume vor prinde viata, mai precis 136 milioane de articole. Amy Adams va juca o figura istorica, ea fiind indragostita de paznicul Larry, care este iar ocupat cu personajele ce prind viata: Amelia Earhart, Al Capone, Dorothy si Archie Bunker, persona je care ii dau multe batai de cap.


YEAR ONE (2009)

Data Lansarii 05 Iunie 2009
Regizor Harold Ramis
Scenarist Harold Ramis, Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg
Actori Jack Black, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Olivia Wilde, David Cross, Vinnie Jones, Juno Temple, Oliver Platt
Studio Columbia Pictures
Gen film Comedy
Synopsis Dupa ce gusta fructele din Pomul Cunoasterii, lenesul si neispravitul Zed traverseaza o perioada de iluminare si incepe sa-si puna intrebari despre sensul vietii, intrand in conflict cu localnicii din satul primitiv in care locuia si fiind alungat de catre acestia. Insotit de catre cel mai bun prieten al lui pe nume Oh, Zed pleaca in cautarea raspunsurilor la intrebarile sale, sfarsind prin a experimenta situatii si intamplari mai presus de cele mai aventuroase si indraznete visuri ale sale. In aceasta calatorie amuzanta si plina de neprevazut printr-o lume ancestrala, incercand sa gaseasca o semnificatie profunda vietii lor, Zed si Oh devin personaje ale unor povesti biblice din Vechiul Testament si ii intalnesc pe Adam si Eva, Cain si Abel, Avraam si Isaac, Moise sau printesa Inanna a Sodomei, interactionand cu acestia intr-un mod specific si hilar.


CHEMAREA STRABUNILOR
  • Durata 88 minute

  • Tip Ecran 3D

  • Premiera in Romania 08.05.2009

Christopher Lloyd interpreteaza rolului unui batran vaduv care traieste in Montana si care, trebuie sa aiba grija de nepoata sa, Ryann (Ariel Gade), timp de cateva saptamani, perioada in care parintii acesteia sunt plecati din tara. Intr-o noapte, in spatele casei, isi face aparitia un metis de lup salbatic ranit. Ryann vrea sa ia lupul cu ea inapoi in Boston ca si animal de companie dar bunicul acesteia stie ca locul animalului este in salbaticie unde va trebui pana la urma sa se intoarca. Pentru a o face sa inteleaga, bunicul fetei incepe sa ii citeasca in fiecare seara din cartea lui Jack London, Chemarea strabunilor, dar Ryann are parerea ei despre situatie si, cu ajutorul unui baiat localnic, antreneaza magnificul animal sa devina leaderul unei echipe de caini de sanie. Timothy Bottoms interpreteaza rolul unui localnic malefic care incearca sa isi insuseasca animalul ca fiind al lui, iar Wes Studi interpreteaza un personaj misterios, un om al muntilor, care apare mereu la momentul potrivit.


STAR TREK: UN NOU INCEPUT (2009)

Când nava stelară USS Kelvin este atacată de Nero (Eric Bana), un neîndurător romulan, este timpul ca tinerii Kirk (Chris Pine) şi Spock (Zachary Quinto), de-abia ieşiţi de pe băncile Academiei, să facă echipă pentru a porni în căutarea unuia dintre prizonierii romulanul ui. La bordul navei Enterprise, cei doi vor colabora cu McCoy, Uhura, Scotty, Sulu şi Chekov într-o aventură care-i poartă până pe planeta Vulcan. Destinat atât celor nefamiliarizaţi cu universul Star Trek cât şi super-fanilor acestuia, noul film al lui J.J. Abrams introduce şi generosul artificiu al călătoriei în timp. Oare îi va permite acesta tânărului Spock s-o întâlnească pe varianta sa mai în vârstă, interpretată de celebrul Leonard Nimoy?


DUPLICITATE (2009)

Fostul ofiter CIA Claire (Roberts) si fostul agent MI6 Ray (Owen) au parasit lumea spionajului pentru salarii babane ca angajati in doua multinationale rivale si obsedate de securitate. Misiunea lor? Sa protejeze un p rodus al carui patent va aduce profituri imense. Constienti ca miza este uriasa, Claire si Ray, acum iubiti, vor sa-si traga angajatorii in piept si sa fure formula produsului, dar oare pot avea incredere unul in celalalt?


FAR CRY

Bazat pe po pularul joc video cu acelasi nume, filmul "Far Cry" urmareste tentativele reporterilor Valerie Constantine si Tom Moore din Seattle si ale capitanului unei barci pe nume Jack Carver, angajat de femeie pentru a-i conduce pe o insula situata in Pacificul de nord-vest dinspre care sosesc la ziar informatii contradictorii si ingrijoratoare, de a revela lumii intregi grozaviile rezultate in urma experimentelor militare lipsite de etica profesionala facute de doctorul Herman Krieger si anume crearea in laborator a unor soldati inzestrati cu forte supranaturale, plini de adrenalina si furie incontrolabila, care au fost transformati in adevarate masini de ucis.

Intrucat Tom Moore este ucis de catre mercenari, Jack si Valerie trebuie sa apeleze la toate abilitatile de care dispun pentru a supravietui in lupta cu soldatii condusi de catre Maria Sanchez, sefa sistemului de securitate al bazei de cercetare a doctorului Krieger, pentru a iesi invingatori din confruntarea cu monstrii creati pe cale artificiala in laborator si pentru a scapa nevatamati de pe insula blestemata in care se intampla lucruri misterioase.


UN SECRET

Francois Grimbert este un copil singuratic si bolnavicios, pe care parintii lui -Tania si Maxime- il considera o dezamagire datorita faptului ca mama fusese campioana la inot, iar tatal fusese gimnast. In ziua in care baiatul implineste 15 ani, matusa Louise ii dezvaluie un secret de familie care il ajuta pe Francois sa inteleaga multe evenimente din trecutul si prezentul sau. Se pare ca Maxime fusese casatorit cu Hannah inainte de izbucnirea celui de-al doilea Razboi Mondial si avusese un baiat impreuna cu aceasta, in vreme ce Tania fusese maritata cu fratele lui Hannah. Pasiunea dezlantuita si iubirea interzisa dintre parintii lui Francois avusese insa consecinte tragice in aceasta familie de evrei, in Parisul anilor '40, schimband pentru totdeauna destinele celor implicati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu